De unieke snoerloze buitenlampen van Gacoli zorgen voor een revolutie in buitenverlichting. Vanaf nu is er geen elektriciteit, geen installatiewerk of bekabeling meer nodig voor sfeervolle buitenverlichting. Zoek een fijne plek buiten, plaats de lamp en de zon doet de rest!

GACOLI heeft hoogdwaardige snoerloze buitenlampen. De lampen kunnen écht overal neergezet worden; op het terras, in de tuin, op het strand, maar ook op een boot. Er is geen installatiewerk of dure bekabeling nodig. Dus de zithoek verplaatsen? Geen probleem; de lampen verplaatsten heel eenvoudig mee.

GACOLI buitenverlichting

Een buitenlamp, waardoor je lekker lang buiten kunt zitten en waarmee je buiten dezelfde warmte en gezelligheid van binnen kunt creëren, zonder daarbij het milieu te veel te belasten, dat is precies het product dat wij bij Gacoli wilden ontwerpen.

GACOLI heeft een EMU (Energy Management Unit) ontwikkeld voor elk model, elke EMU is voorzien van hoogwaardige zonnepanelen, een intelligente accu en duurzame LED lampen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een handige afstandsbediening met dimfunctie of een automatische schemerschakelaar zodat u maximaal kunt genieten van het buitenleven.

Onze robuuste design lampen hebben per serie een uniek ontwerp en zijn dankzij het feit dat ze snoer- en kabelloos zijn, kinderlijk eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen en daardoor heel comfortabel in gebruik. De GACOLI buitenlampen zijn gemaakt van sterke materialen als RVS. Daarnaast geven ze veel sfeer en kunt u ze het hele jaar door en in weer en wind buiten laten staan. Dat is pas comfort!

GACOLI buitenverlichting kan 365 dagen per jaar buiten staan, alle GACOLI lampen werken 100% op zonne-energie en zijn daardoor snoerloos, zo hoeft u geen werk te verrichten om ze te plaatsen en bespaart u fors op uw energiekosten. 

Dutch Design

De elegante buitenlampen zijn volledig in Nederland ontworpen. De kunststof lampenkap en het robuuste RVS, maken van Gacoli echte eyecatchers voor de tuin of terras, ook als het niet donker is.

De werking van de GACOLI buitenlamp:


GACOLI product video's: