Snoer- en kabelloze tuinverlichting met afstandsbediening

Snoer- en kabelloze tuinverlichting die met een afstandsbediening te regelen is, dat is wat wij in gedachten hadden bij de ontwikkeling van onze lampen. Met Gacoli haalt u gemakkelijk te (ver)plaatsen lampen in huis, waarvoor geen elektriciteit nodig is, en die dus uiterst milieuvriendelijk zijn. Het is aan u om te bepalen waar u onze sfeervolle tuinverlichting met afstandsbediening nodig heeft.

Alles is mogelijk
Met onze tuinverlichting met afstandsbediening is van alles mogelijk. U kunt onze lampen bijvoorbeeld ook meenemen en elders plaatsen. Waar u onze tuinverlichting ook neer zou kunnen zetten is op het strand, op het terras, of op een boot. Onze tuinverlichting is zo eenvoudig om te verhuizen, omdat deze werkt op zonne energie. Een speciale schijf die zonne energie opslaat, zit verzonken in de lampenkap. Die zonne energie wordt omgezet in lichtenergie (led). Met de afstandsbediening kunt u de led (tuin)verlichting versterken of verzwakken. Heeft u uw tuinverlichting in een boom gehangen? Ook dan is de afstandsbieding uiteraard een handig hulpmiddel: de (tuin)verlichting is met deze afstandsbediening ook te dimmen of te verscherpen als u iets verder bij de boom vandaan bent.

Meer weten over onze tuinverlichting?
Bent u geïnteresseerd geraakt in onze tuinverlichting, regelbaar met een afstandsbediening? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen (info@gacoli.com) of te bellen naar: 0031 (0)6 -534 922 61.