Solarlampen voor in de tuin van Gacoli

Is het niet heerlijk wanneer er voor een mooie lamp voor in de tuin geen elektriciteit, snoeren of kabels nodig zijn? Dat is nu zo bij de solarlampen voor de tuin van Gacoli. U leest het goed: solarlampen. Dit betekent dat er geen elektriciteit, kabels of snoeren nodig zijn om profijt van onze lampen te hebben. U bent daardoor helemaal vrij in het zoeken naar een fraaie plek in uw tuin. Het enige wat u verder nog nodig heeft is de zon.

Hoe werkt onze solarlamp in de tuin?
Onze solarlampen hebben een speciale schijf, die weggewerkt zit in de lampenkap. Die schijf zorgt ervoor dat de energie uit zonlicht wordt omgezet in led verlichting. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan de solarlamp uw tuin of zitje veel of weinig verlichten, want daarmee verlaagt of verhoogt u de lichtsterkte. Verder zorgt de bijgeleverde lader ervoor dat uw solarlamp binnen twee uur is opgeladen. Handig als de zon u een dag in de steek heeft gelaten en u toch van een fraai verlichte tuin wilt genieten.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de werking van onze solarlampen voor in de tuin? Geen probleem: u kunt hiervoor gerust contact opnemen door een e-mail te sturen (info@gacoli.com) of te bellen naar: 0031 (0)6 -534 922 61.