Klantenservice

Garantie gevallen
U heeft standaard twee jaar garantie op uw GACOLI lamp, is er iets mis met uw GACOLI? Neem dan contact op met onze klantenservice: info@gacoli.com wij proberen zo snel mogelijk uw probleem te verhelpen.

FAQ (Frequently Asked Questions)

Kan een GACOLI altijd buiten blijven staan?
Jazeker, uw GACOLI is bestand tegen alle weersinvloeden. Een GACOLI buitenlamp kan 365 dagen per jaar in weer en wind buiten blijven dankzij de robuuste materialen en simpele doordachte constructie.

Mijn GACOLI gaat s ‘avonds niet aan, wat kan ik er aan doen?
Waarschijnlijk vangt de schemersensor te veel omgevingslicht op. U kunt het waarschijnlijk verhelpen door de lamp te verplaatsen naar een plek waar er minder omgevingslicht aanwezig is.

Mijn GACOLI doet het niet, wat doe ik verkeerd?
Alle GACOLI’s in de kleur Trendy wit zijn voorzien van een schemerschakelaar, dit betekend dat een GACOLI alleen werkt als het donker is. Doet uw GACOLI het in het donker ook niet, controleer dan of er niet te veel omgevingslicht is. De GACOLI's in de kleur warm wit kunnen altijd aangezet worden dmv de trekschakelaar of afstandsbediening. Licht uw GACOLI nog steeds niet op? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Hoe kan ik mijn GACOLI aanzetten?
Een GACOLI kan op drie verschillende manieren gaan branden, door de automatische schemersensor(Alleen bij Trendy wit), de afstandsbediening met dimfunctie en het trekkoord. De afstandsbediening en trekkoord werken alleen wanneer het donker is.(De warm witte GACOLI's kunnen altijd aan, deze zijn niet voorzien van een schemerschakelaar.)

Ik heb meerdere GACOLI lampen, maar ze zijn niet even fel. Hoe kan dit?
Als u twee of meer lampen heeft en de lichtsterkte verschilt sterk per lamp kan dit gebeuren doordat de fellere lamp meer zonlicht opvangt dan de minder felle. Waarschijnlijk belemmert een plant, boom of huis het zonlicht. Hierdoor laat uw GACOLI iets minder op.

Hoe lang heb ik garantie op mijn GACOLI buitenlamp?
Standaard heeft u vanaf de aanschaf van uw GACOLI twee jaar volledige garantie op uw GACOLI.

Overige vragen
Heeft u een vraag die uw in het bovenstaande lijstje niet kunt vinden, neem dan contact op met info@gacoli.com. Wij helpen u graag verder.

GACOLI - Garden Comfort Living. By Hemsson B.V.

 

Pastoor Ossestraat 61
7609 RX ALMELO
The Netherlands


0547-769022
info@gacoli.com
Btw nr: NL820362621B01