Buiten schemerlampen van Gacoli

Wilt u mooie en bovendien unieke buiten schemerlampen? Wij hebben ze voor u in het assortiment. Het bijzondere aan onze buiten schemerlampen is, naast het feit dat ze er prachtig uitzien, dat ze werken op zonne energie. Doordat al onze buiten schemerlampen worden gevoed door de natuur, zijn ze duurzaam en zeer energiebewust.

Zo werkt het
GACOLI is ver vooruit in de wereld van schemerlampen voor buiten, dankzij het gebruik van de Energy Management Unit (EMU) in elke GACOLI buitenlamp zijn alle lampen snoerloos en zelfvoorzienend in hun energiebehoefte. Daarnaast zijn de GACOLI schemerlampen voor buiten voorzien van warm witte LEDs, wat niet alleen zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik bij een zo hoog mogelijke lichtopbrengst maar ook een gezellige warme sfeer. De GACOLI EMU haalt al haar energie uit de natuur, namelijk door daglicht. Een GACOLI hoeft dus niet perse pal in de zon te staan, als de EMU maar daglicht opvangt werkt het systeem al moeiteloos. 

Dankzij de hoogstaande techniek van de EMU heeft u een duurzame buitenlamp die u overal gemakkelijk neer kunt zetten. U hoeft met een GACOLI tuinlamp dus ook geen kabels aan te leggen.

 

GACOLI heeft snoerloze buitenlampen, solar powered

 Al onze buitenlampen series zijn voorzien van een GACOLI EMU, deze EMU is er per serie speciaal aangepast om zo zowel degelijk, praktisch als design-technisch perfect aan te sluiten bij de andere onderdelen van de schitterende buitenlampen.

Bestellen?
Overweegt u om een exclusieve buiten schemerlamp van Gacoli aan te schaffen, maar wilt u eerst wat extra informatie? Neem dan gerust contact op. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken per e-mail (info@gacoli.com).