Terug naar het overzicht

Checkmate-Pendant No.2

Hang deze Checkmate No.2 Pendant door middel van het oranje koord in een boom of pergola.


De Energy Management Unit (EMU) zit verwerkt in de kap en is voorzien van 3 duurzame warm witte leds.
GACOLI lampen laden zichzelf op door het innovatieve EMU systeem. Doordat de Gacoli tuinlampen hun energie rechtstreeks uit de natuur halen, zijn ze snoerloos en blijven ze altijd verplaatsbaar. Ideaal wanneer je gaat verhuizen of de tuin gaat verbouwen.


De gehele Checkmate serie beschikt over de automatische schemerschakelaar functie, deze kunt u eenvoudig activeren waarna u geen omkijken meer heeft naar de lamp. 


Je kunt de Checkmate No.2 Pendant eenvoudig 365 dagen in het jaar buiten laten hangen, deze is bestand tegen verschillende weersinvloeden. 


 

In voorraad
Bestel nu voor € 79,95 (Incl. BTW)
 • Gratis bij u thuis bezorgd met PostNL
 • Levering binnen 3 werkdagen
 • Standaard 2 jaar garantie
 • Geld terug bij ongeopend retour

De Checkmate No.2 Pendant is een moderne hanglamp voor bijvoorbeeld in de boom. . De hanglamp is 24 cm hoog en 24 cm breed. Hang deze Checkmate Pendant door middel van het oranje koord in een boom of pergola. 

De modellen laden zichzelf op door het innovatieve vernieuwde EMU systeem. Doordat de Gacoli tuinlampen hun energie rechtstreeks uit de natuur halen, zijn ze snoerloos en blijven ze altijd verplaatsbaar. 

Het model is voorzien van EMU met 3 duurzame warm witte leds, daarnaast kunt u gebruik maken van de schemerschakelaar waarmee u kunt genieten van het gemak dat de lamp vanzelf begint te branden bij schemer.

 

 

 

 • Hoogte
  24CM
 • Breedte
  24CM
 • Lengte
  -
 • Garantie
  2 jaar
 • Materiaal
  ABS and stainless steel
 • Aantal LED's
  Onbekend

De energy management unit oftewel EMU is een compacte unit die in iedere Gacoli buitenlamp is geïntegreerd. De EMU van de Gacoli Checkmate slaat zonlicht efficiënt op in een slimme accu en is voorzien van een aan/uit schakelaar. De Gacoli Checkmate serie kunt u altijd zelf aan en uit schakelen wanneer u wilt of u kunt gebruik maken van de automatische schemerschakelaar. Met deze vernieuwde functie gaat de Checkmate automatische aan als het begint te schemeren.

De Checkmate heeft 2 + 1 warm witte LEDs met een totaal van 20 lumen.

Mocht de EMU niet voldoende zonlicht opvangen, kunt u door middel van de bijgeleverde lader deze binnen 2 uur volledig opladen. Bekabeling is niet meer nodig en Gacoli buitenlampen zijn daardoor eenvoudig te (ver)plaatsen. Een Gacoli kan 365 dagen per jaar buiten blijven staan.